## **Student Bell Schedule: Six Period Day**

Folsom High School, Folsom Middle School, Kinney High School, Mills Middle School, Mitchell Middle School, Prospect Community Day School, Sutter Middle School

## MONDAY

Check-In with each class Synchronous and asynchronous learning

9:15-9:35	1st Period (20 min.)	
9:40-10:00	2nd Period (20 min.)	
10:05-10:25	3rd Period (20 min.)	
10:25-10:40	Break	
10:40-11:00	4th Period (20 min.)	
11:05-11:25	5th Period (20 min.)	
11:30-11:50	6th Period (20 min.)	
11:50-3:00	Lunch & Asynchronous Learning	

## TUESDAY, WEDNESDAY, THURSDAY, FRIDAY

Longer synchronous learning time with asynchronous learning at

the end of the day

	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	
7:30-8:15	0 Period (45 min.)*	0 Period (45 min.)*	0 Period (45 min.)*	0 Period (45 min.)*	
8:30-9:30	1st Period (60 min.)	4th Period (60 min.)	1st Period (60 min.)	4th Period (60 min.)	
9:40-10:10	Advisory (30 min.)	Advisory (30 min.)	Advisory (30 min.)	Advisory (30 min.)	
10:20-11:20	2nd Period (60 min.)	5th Period (60 min.)	2nd Period (60 min.)	5th Period (60 min.)	
11:30-12:00	Student Activities/Intervention	Student Activities/Intervention	Student Activities/Intervention	Student Activities/Intervention	
12:00-1:00	Lunch	Lunch	Lunch	Lunch	
1:00-2:00	3rd Period (60 min.)	6th Period (60 min.)	3rd Period (60 min.)	6th Period (60 min.)	
2:00-3:30	Asynchronous Learning	Asynchronous Learning	Asynchronous Learning	Asynchronous Learning	
Total Instructional Minutes	Mondays: 120 Synchronous / 130 Asynchronous Tuesdays – Fridays: 210 Synchronous 90 Asynchronous each day * Zero Period is optional for students				